Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.credinta-stramoseasca.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Conditiilor de utilizare.

Site-ul www.credinta-stramoseasca.ro este proprietatea S.C. Pelerinul S.R.L. Ne rezervam dreptul de a face modificari ale acestor Conditii de Utilizare precum si orice modificari site-ului www.credinta-stramoseasca.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Site-ul www.credinta-stramoseasca.ro este gazduit de serverele societatii comerciale H88 Web Hosting SRL S.C. Pelerinul S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.credinta-stramoseasca.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza. Sunteti de acord ca furnizarea produselor prezentate pe www.credinta-stramoseasca.ro sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul „Contul meu”. Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Credinta-stramoseasca.ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Comunicarea Electronica

Prin accesarea site-ului www.credinta-stramoseasca.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate echipei editurii Credinta Stramoseasca, clientul consimte automat la dezvoltarea unei comunicari electronice cu aceasta. Comunicarea intre cele doua parti (client si editura) se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la Editura Credinta Stramoseasca in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site. Comunicarea electronica poate fi completata, dupa caz, de cea traditionala.

LSTA tehnicilor de comunicatie la distanta conform Anexei din Ordonanta nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta

 1. imprimat neadresat;
 2. imprimat adresat;
 3. scrisoare tipizata;
 4. publicitate tiparita cu bon de comanda;
 5. catalog;
 6. telefon cu interventie umana;
 7. telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext);
 8. radio;
 9. videofon (telefon cu imagine);
 10. videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatura sau ecran tactil);
 11. posta electronica (e-mail);
 12. telecopiator (fax);
 13. televiziune (teleshopping).

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.credinta-stramoseasca.ro, incluzand texte, imagini, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. Pelerinul S.R.L. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.credinta-stramoseasca.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Accesarea site-ului

S.C. Pelerinul S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii fara acordul scris al acesteia.

Confidentialitatea datelor si securitatea informatiilor

Accesarea www.credinta-stramoseasca.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de Pelerinul S.R.L. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile Editurii Credinta Stramoseasca sau alte activitati desfasurate de Editura Credinta Stramoseasca prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). Pe baza consimtamantului expres si neechivoc si numai in limitele legislatiei in vigoare, in scopul de a raspunde solicitarilor dumneavoastra prin oferirea de noi produse/servicii, este posibil sa oferim astfel de informatii catre terti (ex: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre). Pe site-ul www.credinta-stramoseasca.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. S. C. Pelerinul S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre www.credinta-stramoseasca numai in scopul declarat al acestui site.

Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru procesarea comenzilor sau informari despre eventualele promotii. Datele personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept pentru verificarea tranzactiilor comerciale sau orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Pelerinul S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic ; nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.credinta-stramoseasca.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, S.C. Pelerinul S.R.L. nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul. Editura Credinta Stramoseasca certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

 • dreptul de a cere www.credinta-stramoseasca.ro sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor dumneavoastra personale, in mod gratuit;
 • dreptul de a cere www.credinta-stramoseasca.ro sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
 • dreptul de a cere  www.credinta-stramoseasca.ro sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastra personale;
 • dreptul de a cere www.credinta-stramoseasca.ro sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail sau prin posta.  Credinta-stramoseasca.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

Alte Informatii

Cei care viziteaza site-ul pot face comentarii sau orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

S.C. Pelerinul S.R.L. are dreptul (dar nu şi obligaţia) de a şterge orice astfel de conţinuturi identificate pe site. S.C. Pelerinul S.R.L. nu va purta responsabilitatea şi nici nu va putea fi obligată la niciun fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conţinutului pe care îl afişează sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conţinut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

Greşeli de tipărire

Credinta-stramoseasca.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru greşelile de tipărire sau afişare în ceea ce priveste conţinutul textual sau imagistic al acestui site.

Limitari ale responsabilitatii

Site-ul www.credinta-stramoseasca.ro si materialele aferente sunt oferite asa cum sunt si atat timp cat sunt disponibile.

Societatea Pelerinul S.R.L. nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea/functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.

S.C  Pelerinul S.R.L. nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale, punitive, de consecinta sau alte daune (incluzind fara limitari pierderi de profituri, de venituri sau pierderi economice similare), indiferent daca se produc prin contract, ca urmare a unui prejudiciu sau alt mod, daune care pot aparea ca urmare a utilizarii sau a imposibilitatii de a utiliza materialele disponibile in acest site sau in orice website legat, chiar daca suntem avizati de o astfel de posibilitate, nici fata de orice cerere a unei terte parti.

Litigii

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si Pelerinul S.R.L. In cazul unor eventuale conflicte intre Pelerinul S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Declinarea responsabilitatilor

Imaginile prezentate pe site, sunt cu titlu de exemplu, produsele livrate putand diferi de imagini in orice mod, in ceea ce priveste culoarea si aspectul, etc. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare intre cea de pe monitorul dvs. si cea a produsului in sine.

Singura obligatie a Pelerinul S.R.L., fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este rambursarea sumelor incasate de societate de la clientul respectiv. Produsele comandate pot fi returnate in termen de 30 de zile de la data primirii. Acestea trebuie sa fie returnate in aceleasi conditii in care au fost livrate. In caz contrar, Pelerinul S.R.L., isi rezerva dreptul de refuza returnarea. In cazul aceptarii returului, Pelerinul S.R.L. se obliga sa returneze contravaloarea produselor returnate in termen de 30 zile sau orice alt produs dorit la schimb. Dupa caz, cheltuielile de expeditie vor fi suportate de catre client sau comerciant.

Pelerinul S.R.L. are dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda, in cazul in care anumite produse nu mai sunt disponibile. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate de Pelerinul S.R.L., dar nu si alte despagubiri.

Singura obligatie a Pelerinul S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de de la respectivul client.

Pelerinul S.R.L. nu raspunde de eventualele defectiuni/deficiente ale produselor cumparate prin comanda pe site, si nu poate fi trasa la raspundere in nici un fel ; singura sa obligatie este de a inapoia banii clientului dupa returnarea produsului defect.

S.C. Pelerinul S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare pe site in ceea ce priveste preturile sau alte date/detalii legate de produse, directe sau indirecte. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, Pelerinul S.R.L. isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Denuntarea unilaterala

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul ce rezulta din comanda in cel mult 30 de zile de la data acceptarii livrarii. Pelerinul S.R.L. se obliga sa ramburseze sumele incasate de la acest consumator in maxim 30 de zile.

Politica preturilor si transportul produselor

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Toate preturile includ TVA. Costul final al tranzactiei va include valoarea produselor comandate si valoarea transportului.

Plata se poate face la primirea coletului, in sistem ramburs. Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand consideram necesar.

Este posibil ca anumite produse sa nu fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul procesarii acesteia, stocul sa se modifice. Daca un produs comandat de dumneavoastra nu mai este pe stoc, va vom anunta imediat.

Pelerinul S.R.L. va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre Pelerinul S.R.L.

Termeni de livrare

Comenzile sunt trimise prin Posta Romana si ajung la client in aproximativ 10 zile de la expediere. In conditii speciale sau in cazuri exceptionale, societatea isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

La cerere, comenzile pot fi trimise și prin curier, clientul asumându-și plata transportului la pretul impus de curier, conform cu valoarea, greutatea și zona de livrare a comenzii.

Modalitati de plata

Plata se  face ramburs, la primirea coletului.

Taxe suplimentare

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si impachetare care vor fi precizate.

Societatea nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.

Pentru orice taxa perceputa in plus ne puteti contacta imediat.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.credinta-stramoseasca.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.credinta-stramoseasca.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.credinta-stramoseasca.ro.

ro_RORomanian